Relatie Coaching

Er is niets zo belangrijk in het leven als je tevreden en gelukkig voelen met jezelf en in je relaties. Zowel in de relatie met je partner, als met vrienden en collega’s.
Wanneer je problemen ervaart in je relatie, werkt deze dynamiek vaak onbewust door op andere gebieden in je leven.
Dit kan door vele aspecten gebeuren, zoals: je niet gehoord of gezien voelen of je niet gewaardeerd of begrepen voelen. Hierdoor reageer je regelmatig vanuit oude patronen en voordat je het weet kom je in verwijten en projecties terecht. 

Wanneer je de verbinding met jezelf bent kwijtgeraakt, verlang je naar ruimte, bewustwording en heelheid in jezelf en de verbinding met je partner.
Maar ook wanneer je veel van elkaar houdt, kunnen de diepere lagen en overtuigingen ervoor zorgen, dat je in een conflict of verwijtende sfeer terecht komt met elkaar en is het soms nog moeilijk om hier samen uit te komen en je relatie te ontwikkelen naar hoe je het graag zou willen samen.
Communicatie en wederzijds respect, begrip tonen voor elkaar en elkaars behoeftes kennen en uitspreken is een heel belangrijk gegeven om je weer op weg te helpen en je fijn en gelukkig te voelen in jezelf en je relatie.

Wil je verandering en je weer gelukkig voelen in jezelf en je relatie, dan is onafhankelijke begeleiding behulpzaam bij het helder krijgen van deze patronen en dynamieken zoals:
  • Kom je er niet meer uit samen en/of alleen en weet je even niet meer hoe?
  • Zou je graag weer het gevoel van liefde en ruimte in je relatie willen ervaren en meer compassie voor elkaar willen voelen?
  • Zou je meer inzicht in de patronen willen krijgen en het anders willen doen?
  • Wil je weer het contact, de verbinding met jezelf en je partner voelen?
  • Worden je behoeftes niet vervuld en zou je dit graag willen en meer erkenning voelen?
  • Wil je kijken naar wat er niet uitgesproken wordt en wel essentieel is voor een goede verbinding?
  • Wil je graag een dieper contact met jezelf en de verbinding in je relatie op een nieuwe manier gaan ervaren?
  • Of zou je willen kijken naar waarom het zo moeilijk voor je is om je te binden, de veiligheid in jezelf te voelen en welke patronen je in de weg kunnen zitten?

Ik kan jou, of jullie samen begeleiden en nieuwe inzichten geven. En in de kern te gaan voelen wat jij of jullie samen nodig hebben.
Ik werk vanuit het zelfsturend vermogen en geef maatwerk. Dit werkt erg krachtig en geeft een langdurige verandering in jezelf en je relatie.
Oude patronen en overtuigingen worden helder. Hiervoor bied ik de tools die nodig zijn, zodat je meer inzicht in jezelf en jullie relatie krijgt en de keuze krijgt om het anders te doen en oude overtuigingen los te laten.

Dit kan individueel of samen in een aantal sessies. Samen bespreken we wat je/jullie nodig hebben en willen.