Reviews

Een Transformative Reis met Adoptiecoach, Julia Verstraeten

Een Transformative Reis met Adoptiecoach, Julia Verstraeten

Als iemand die al geruime tijd op zoek was naar emotionele begeleiding en een diep gevoel van verbondenheid, kan ik met volle overtuiging zeggen dat Julia een ware gids is op deze reis van zelfontdekking en heling.

Het zuster verwantschap dat tijdens deze adoptie sessies is gecreëerd, is werkelijk uniek en versterkt het gevoel van gemeenschap, je bent niet alleen. Het doel: “Hoe zou ik graag tegen mijn adoptie willen aankijken?” Julia heeft aan de hand hiervan een persoonlijk zes stappenplan ontwikkeld dat niet alleen diepgaand is, maar ook praktisch toepasbaar is in mijn dagelijks leven.

De begeleiding die wordt geboden, gaat verder dan oppervlakkige gesprekken; het is een ervaring die je diep in jezelf laat graven middels begeleide meditaties, die energetische patronen onthult die je misschien niet eens bewust bent. Julia creëert een veilige ruimte waarin je je kwetsbaarheid kunt omarmen en tegelijkertijd wordt aangemoedigd om je bestaansrecht en identiteit te verkennen.

Het energetische aspect van de begeleiding is voelbaar en voedend. Julia is bedreven in het herkennen van patronen en het begeleiden van transformatie op een manier die diepgaand en duurzaam is.

Kortom, Julia heeft mijn verwachtingen overtroffen tijdens de adoptie coaching door een holistische benadering te bieden die niet alleen gericht is op het emotionele welzijn, maar ook op het versterken van de connectie met mijn eigen identiteit. Ik voel me niet alleen gehoord en begrepen, maar ook geïnspireerd om mijn eigen bestaansrecht ten volle te omarmen. 

Bedankt Julia voor de mooie stappen die ik heb mogen maken tijdens deze sessies. 

Voor iedereen die op zoek is naar diepgaande begeleiding en een transformerende ervaring, raad ik Julia van harte aan.

Hi Julia,

Het heeft even geduurt, voordat ik terug kon komen op je positieve review. 
Want ik had even te veel aan mn hoofd en dat is allemaal weer goed gekomen.
 
Wat ik als heel fijn heb ervaren is dat ik mn eigen massage olie gebruikt kon worden.
 
Elke meridiaan wordt uiterst zorgvuldig en naar wens gemasseerd. Julia zorgt voor  maatwerk, aan de hand van wat haar handen doorkrijgen van het lichaam. Ik heb me daarbij vrij gevoeld in het aangeven van aandachtspunten op delen van het lijf.
Na afloop was het een fijne welkomer, om de sessie af te sluiten met een warm kopje thee.
 
Ik heb me na de behandeling en de weken erna enorm rustig en vredig gevoeld. Mijn energie heeft weer door mijn lijf moeiteloos kunnen stromen.
Julia heb ik als een professioneel, servicegericht en hartelijk persoon ervaren, als haar praktijk in mijn buurt had, dan was vaste klant bij Julia geworden.
 
Hartelijke groet,
 
Ella